Lliurament I Premi APALC al millor treball de recerca de Batxillerat

El 20 de juny de 2019 va tenir lloc a la Sala d’Actes del Departament d’Ensenyament el lliurament del I Premi APALC al millor treball de recerca de Batxillerat.

El jurat del I Premi APALC al millor treball de recerca de Batxillerat ha decidit atorgar el guardó a Queralt Mena, de l’Escola Ginebró de Llinars del Vallès pel treball “Pablo Agraz. La història d’un deportat” per la seva qualitat històrica, periodística i didàctica. El treball es basa en un procés de recerca metodològicament impecable, amb consulta de fonts, tractament de dades, entrevistes i contactes amb l’objectiu de traçar una història rigorosa.
El jurat també ha decidit de concedir un ACCÈSSIT a Doris Barceló de l’Escola del Treball de Barcelona pel treball “El cas Ossawaki”, per tractar-se d’una original recerca sobre un aspecte fonamental de la Guerra Freda: els científics darrera els avenços tecnològics que la van fer possible.

El jurat ha estat format pels membres de la Junta d’APALC: Montserrat Franquesa, Iris Folch, M. José Redó, Carles Vallhonrat, Cristina Zamora i Carme Torres com a secretària.