Entrega de plaques als centres examinadors Goethe-Institut Barcelona

Entrega plaques

El juny de 2012 es va iniciar el “Pla d’impuls de l’alemany” per a escoles públiques de Catalunya. Aquest projecte conjunt del Departament d’Ensenyament, l’Associació de Professors d’Alemany de Catalunya APALC i el Goethe-Institut de Barcelona dóna la oportunitat als nostres alumnes de secundària de realitzar l’examen oficial del Goethe-Institut dels nivells A2 i B1, al final de l‘etapa de secundària obligatòria.

Per agrair aquesta cooperació tan satisfactòria, el 14 de juny d‘enguany, el Goethe-Institut i el Departament d’Ensenyament, han fet entrega als centres participants del Pla d‘impuls de la placa que els acredita com a “Entitat col·laboradora“ del Goethe-Institut. Els directors i professors d’alemany dels instituts del Pla d’impuls han estat convidats a una petita cerimònia.
Si la vostra escola forma part del Pla d’impuls i no vau poder assistir a l’acte, encara podeu recollir la vostra placa com a centre col·laborador.

En el següent enllaç trobareu el vídeo de la cerimònia de lliurament de plaques “Entitat Col·laboradora del Goethe-Institut“.